Lesrooster

Lesdag Tijdstip Dansstijl
Maandag 14:15 - 15:15 uur Lessenreeks op de Margarethaschool
Maandag 15:45 - 16:30 uur Streetdance 4 +
Maandag 16:30 - 17:30 uur Hiphop 7+
Maandag 17:30 - 18:30 uur Demogroep
Maandag 18:30 - 19:30 uur Zumba volwassenen
Dinsdag 14:30 - 15:30 uur Lessenreeks op basisschool Kunstrijk
Woensdag 12:15 - 13:15 uur Lessenreeks op de Johannesschool
Woensdag 15:15 - 16:00 uur Streetdance 4+
Woensdag 16:00 - 17:00 uur Hiphop 7+
Woensdag 17:00 - 18:00 uur Hiphop 10+

Streetdance

De streetdance les is voor de coolkids! In de streetdance les draait het namelijk om stoere moves op vette muziek. Kinderen ontdekken op speelse wijze hun kwaliteiten, maar dansen ook echt al coole dansjes. 


Hiphop

Hiphop is ontstaan in de jaren zeventig in New York. Het is een hele grote cultuur waar onder anderen breakdancing, rap, skateboarding, streetdance, graffiti en afrodance onder vallen. De dansstijl staat voor gelijkheid en is ontstaan op straat. Kom lekker met ons bouncen en leer meer over beats hitten of juist losse bewegingen. Ook focussen we ons op muzikaliteit, performance skills en de techniek van hiphop.


Boys only

In de boys only les worden hiphop en breakdance moves gecombineerd. breakdance is een belangrijk onderdeel in de hiphop cultuur, ook wel b-boying genoemd. Het is een acrobatische dansstijl waar je veel dicht bij de vloer danst of op je handen. headspins en backspins zijn goede voorbeelden van trucjes die je leert. Daarnaast leer je de echte hiphop/urban moves door middel van Cross the floor oefeningen en choreografieën. 


Zumba Volwassenen

Zumba is een heerlijke dance / fitness les voor de moeders die zin hebben om lekker te bewegen. Op een leuke en gezellige manier verbrand je heel wat calorieën. We dansen op aanstekelijke en vrolijke nummers met Zumba, Salsa, Batchata en Afro vibes.


Demo team

Het demo team is voor de dansers die graag meer uitdaging willen. 

Ben jij geboren voor het podium en wil jij dan ook graag mee doen met danswedstrijden door heel Nederland dan is deze groep echt iets voor jou!

We werken hard aan uitstraling, uithoudingsvermogen en de urban stijlen. 


Modern jazz (toekomstige dansles)

Deze les is een mooie combinatie van de rust, dynamische bewegingen en het vloergebruik uit de dansstijl modern. Met een combi van de flow en swingende bewegingen uit jazz dance. Met modern jazz leer je ook de techniek van dans door "cross the floor" oefeningen te doen en werken we aan onze kracht en lenigheid door middel van dansende oefeningen. 

Ben je geïnteresseerd in deze dansstijl stuur ons dan een mailtje om te kijken naar mogelijkheden.