Lesrooster

lesdag tijdstip dansstijl
Maandag 16:15 - 17:00 uur Streetdance 5 +
Maandag 17:00 - 18:00 uur Hiphop 8+
Woensdag 15:15 - 16:00 uur Streetdance 5+
Woesdag 16:00 - 17:00 uur Hiphop 8+
Woensdag 17:00 - 18:00 uur Boys only

Streetdance

 

De streetdance les is voor de coolkids! In de streetdance les draait het namelijk om stoere moves op vette muziek. Kinderen ontdekken op speelse wijze hun kwaliteiten, maar dansen ook echt al coole dansjes. door deze stoere moves is de les geschikt voor zowel meiden als jongens.


Hiphop

 

Hiphop is ontstaan in de jaren zeventig in New York. Het is een hele grote cultuur waar onder anderen breakdancing, rap, skateboarding, streetdance, graffiti en afrodance onder vallen. De dansstijl staat voor gelijkheid en is ontstaan op straat. Kom lekker met ons bouncen en leer meer over beats hitten of juist losse bewegingen. Ook focussen we ons op muzikaliteit, performance skills en de techniek van hiphop.


Modern jazz (toekomstige dansles)

Deze les is een mooie combinatie van de rust, dynamische bewegingen en het vloergebruik uit de dansstijl modern. Met een combi van de flow en swingende bewegingen uit jazz dance. Met modern jazz leer je ook de techniek van dans door "cross the floor" oefeningen te doen en werken we aan onze kracht en lenigheid door middel van dansende oefeningen. 


Boys only

In de boys only les worden hiphop en breakdance moves gecombineerd. breakdance is een belangrijk onderdeel in de hiphop cultuur, ook wel b-boying genoemd. Het is een acrobatische dansstijl waar je veel dicht bij de vloer danst of op je handen. headspins en backspins zijn goede voorbeelden van trucjes die je leert.